
Nieuws
Kalfsvlees op foodfestival Omnivore in Parijs
Het evenement voor jonge topchefs. Sinds de start van Omnivore in 2003 is het foodfestival hét platform voor de nieuwe generatie topchefs over de hele wereld en de moderne cuisine. Nederland is deze editie eregast van Omnivore.... Lees meer
Secretaris-Generaal ministerie LNV bezoekt VanDrie Group
Op vrijdag 25 januari jl. bracht Jan-Kees Goet, Secretaris-Generaal van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), een werkbezoek aan de VanDrie Group.In het bezoek is uitgebreid stil gestaan bij thema’s die... Lees meer
Eerste Nederlandse kalfsvlees onderweg naar China
Na ruim 17 jaar onderhandelen is de Chinese markt eindelijk geopend voor Nederlands kalfsvlees Lees meer
Onze keten in beeld: Onderzoek en laboratorium
Het borgen van voedselveiligheid is een belangrijk doel van de VanDrie Group. Ons kalfsvlees moet niet alleen lekker, maar ook veilig zijn. Lees meer
Diervoederbedrijven van VanDrie Group ontvangen milieucertificaat
De vier Nederlandse diervoederbedrijven van de VanDrie Group hebben onlangs een milieucertificaat ontvangen. De bedrijven (Alpuro, Navobi, Tentego en Schils) zijn tegen de internationale norm ISO 14001 gecertificeerd. Lees meer
Promotie van Nederlands kalfsvlees in Tokyo
“Welkom op de Nederlandse ambassade”, zo opende de Nederlandse ambassadeur, de heer Radinck van Vollenhoven, het kalfsvleesevenement dat maandag 2 maart plaatsvond op de residentie in Tokyo. Aanleiding voor dit... Lees meer
Chefkok Huub Oudshoorn bij het 'Dutch Culinary House' Sirha 2015
Chefkok Huub Oudshoorn gaf een demonstratie met kalfstong, hartzwezerik en dunne lende. Lees meer
Beurs Sirha van start
In het Franse Lyon is de beurs Sirha in volle gang. De VanDrie Group is aanwezig met een stand. De beurs vindt plaats van 24 t/m 28 januari in Eurexpo Lyon. In 2013 bezochten 185.500 professionals de beurs op zoek naar... Lees meer